Belægning – fliselægning og flisebelægning fra fliselægger i Odense, Fyn

Skal du have udført en både flot og billig fliselægning eller belægning i Odense eller et andet sted på Fyn? Skal det være en belægning som er udført af en professionel fliselægger, efter alle tidens standarder og efter dine ønsker? Så kontakt din fliselægger hos anlægsgartnerfirmaet Anlæg & Pleje Odense om dine ønsker.

Vi udfører fliselægning og belægning for både private og erhverv, og har også stor erfaring inden for opgaver for det offentlige.

Vi arbejder overalt på Fyn, og har bl.a. udført mange opgaver i Odense, Kerteminde, Svendborg, Nyborg, Assens og Middelfart.

Hvad laver vi typisk inden for belægning og fliselægning?

Forskellene på brolægning og belægning / fliselægning er, at når man taler om belægning og fliselægning, er der tale om arbejde med betonsten og betonfliser, hvorimod der med brolægning er tale om natursten og granit.

Når vi som fliselægger arbejder med opgaver inden for netop fliselægning og belægning, kan det være i forbindelse med mange forskellige former for projekter. Nogle af de mest almindelige projekter er nævnt herunder:

  • Fliselægger til etablering af indkørsel
  • Fliselægger til etablering af terrasse
  • Fliselægning af større arealer med store fliser
  • Fliselægning af havegange / flisegange
  • Og meget meget mere

Vigtigt ved fliselægning og belægning

Når man arbejder med fliselægning og belægning, er underlaget meget vigtigt. Hvis underlaget ikke er lavet ordentligt, vil du hurtigt kunne risikere ujævnheder, forkert fald, kørespor (ved belægning af indkørsel) og mange andre problemer.

Derfor er det vigtigt at få en professionel fliselægger til at lave opgaven således, at underlaget for fliserne eller stenene er lavet stabilt og fast. Du vil også kunne risikere væsentligt større mængder af ukrudt imellem stenene og fliserne, hvis ikke de er lagt rigtigt, eller hvis underlaget ikke er lavet ordentligt.

Du kan se billeder fra nogle af vores mange projekter inden for fliselægning og belægning her.

Kontakt din fliselægger i Odense, Fyn

Hvis du ønsker at vide mere om vores forskellige opgaver inden for dette, er du altid velkommen til at kontakte os hos Anlæg & Pleje Odense på tlf. 40 80 51 59 eller på vores kontaktformular her.

Vi står altid parat med kyndig rådgivning om dit projekt, ligesom vi naturligvis også gerne beregner et godt og konkurrencedygtigt tilbud, som dækker netop dine behov. Hos Anlæg & Pleje Odense arbejder vi altid på dit projekt, som var det vores eget.

Vi arbejder med belægning på hele Fyn bl.a. i Odense, Nyborg, Assens, Middelfart, Kerteminde og Svendborg