Smukke grønne plæner med billigt rullegræs – lægning af rullegræs i Odense og hele Fyn

En hurtig vej til grønne græsplæner

Anlægsgartnerfirmaet Anlæg & Pleje Odense har stor erfaring med lægning af rullegræs på Fyn, og det er klart den løsning vi anbefaler til dig, der gerne hurtigt vil kunne benytte din nye græsplæne.

Flere haveejere end nogensinde før vælger at få anlagt en have med rullegræs, også selv om prisen er højere end på en græsplæne med græsfrø. Dette skyldes blandt andet, at forskellige haveprogrammer på tv har promoveret rullegræs som en nem og hurtig løsning – og det ER en både god og hurtig løsning!

Hvis tiden er vigtig for dig, skal du vælge rullegræs i stedet for græssåning. At så en plæne er en langsommelig proces, fordi det tager tid for frøene at spire og voksne sig store og stærke nok til, at plænen kan benyttes. Derudover vil fuglene også ofte have spist mange af frøene, så du kan være nødt til at efterså plænen flere gange. Typisk vokser der også ukrudtsplanter op sammen med de såede græsfrø. Hvis du vælger rullegræs mindsker du mængden af ukrudt i din græsplæne markant.

Lægning af rullegræs i Odense og på hele Fyn

Rullegræs lægges typisk om foråret og om efteråret ligesom græsfrø, men rullegræs kan også lægges om sommeren, når blot der ikke er for lidt nedbør eller meget høje temperaturer.

Dette er en fordel for dig, der er kommet lidt sent i gang med haveprojektet, men stadig gerne vil kunne nyde haven i løbet af sommeren. Når vi har udført arbejdet, kan du allerede efter to-tre uger gå på græsset, solbade, grille og andre stilfærdige aktiviteter. Efter 4-5 uger er rullegræsset klar til at børnene kan spille fodbold og andre aktiviteter, som kan være hårde for græsplænen. Professionelt anlæg af rullegræs er en billig pris at betale for hurtigt at få gavn af haven.

Pris – hvad koster rullegræs?

Anlæg & Pleje Odense fjerner den gamle plæne, forarbejder jorden og ligger rullegræsset. Prisen på rullegræs varierer alt efter hvor stor en plæne der skal anlægges.

Pris på rullegræs: Fra 100 kr på m2. inkl. afgravning af eksisterende tørv, forberedelse for udlægning samt levering af muld.


Kontakt Anlæg & Pleje Odense på telefon 40 80 51 59 og få en gratis besigtigelse af opgaverne og efterfølgende et uforpligtende tilbud. Vi udfører professionelt og hurtigt arbejde til en lav pris, både for private, virksomheder og offentlige instanser.

Du kan se billeder fra nogle af vores mange tidligere opgaver ved at klikke ind i galleriet nedenfor:

Vi arbejder med rullegræs på Fyn bl.a. i Odense, Middelfart, Assens, Kerteminde og Nyborg