Professionel belægning af ny indkørsel i Odense og på resten af Fyn

Skal du have udført belægning af ny indkørsel? Overvejer du, om det skal være en beton indkørsel, indkørsel med ærtesten, indkørsel med granitskærver eller den mere almindelige form for indkørsel med belægningssten?

Uanset hvilket materiale du ønsker din indkørsel lavet i, er vi hos anlægsgartner Anlæg & Pleje Odense den rette samarbejdspartner til dit projekt. Vi har udført etablering af ny indkørsel i mere end 15 år, og vi arbejder overalt på Fyn. Vi har bl.a. udført mange projekter i Odense, Svendborg, Middelfart, Nyborg, Kerteminde og Assens.

Om underlag og belægning til indkørsel?

Når man taler om de mange forskellige former for belægning til indkørsel, er det meget forskelligt hvad folk har af ønsker.

Den mest almindelige belægning til indkørsel er typisk betonsten, betonfliser og brosten (natursten). Når man arbejder med indkørsler, er et godt og stabilt underlag ekstremt vigtigt. Årsagen til dette er, at hvis underlaget ikke er lavet ordenligt og professionelt, vil du meget hurtigt kunne risikere, at der kommer kørespor i indkørslen fra de køretøjer der benytter den.

Derfor er det altid en god idé at benytte en professionel fliselægger eller brolægger, med mangeårig erfaring inden for arbejdet med indkørsler.

Ud over arbejde med natursten og betonsten, har vi også stor erfaring med etablering af ny indkørsel med granitskærver, ærtesten, beton og meget andet.

Generelt om vores arbejde med ny indkørsel

Når vi hos Anlæg & Pleje Odense arbejder med ny indkørsel, arbejder vi både for private, erhverv samt offentlige institutioner på hele Fyn. Det betyder, at du får en samarbejdspartner med mere end 15 års erfaring, som samtidig kan håndtere både helt små opgaver i kolonihaver og mindre privatboliger, samt helt store projekter for firmaer og kommuner.

Vi går meget op i, at alle vores kunder får en grundig rådgivning forud for opstarten af en projekt. På den måde sikrer vi os, at de har alle de nødvendige informationer, når der skal træffes valg om materialer, udseende mm. Derfor ender vores kunder altid med en skræddersyet løsning, og et resultat som lever op til deres ønsker.

Kontakt os om ny indkørsel i Odense eller et andet sted på Fyn

Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde med indkørsler, er du altid velkommen til at kontakte os på vores e-mail her, eller på tlf. 40 80 51 59.

Hvis du godt kunne tænke dig inspiration fra nogle af vores mange tidligere projekter, kan du se billeder fra mange af disse, ved at klikke ind i vores galleri nedenfor.

Vi arbejder med nye indkørsler på hele Fyn, ofte i Odense, Assens, Svendborg, Nyborg, Kerteminde og Middelfart