Opbygning af støttemur i beton, natursten og granit i Odense og på hele Fyn

Under anlæg af din have kan det være praktisk – eller nødvendigt – at bygge en støttemur. Den bygges primært for at afstive jorden, men det kan også være et æstetisk valg, fordi man ønsker at inddele en ellers plan have, i forskellige niveau.

Hvis dit hus ligger på en skråning, vil haven typisk skråne, hvilket kan være irriterende og upraktisk i forhold til indretningen af haven. I sådanne tilfælde kan det være smart at bygge en eller flere støttemure på tværs af haven fordi de gør det muligt kan skabe flere niveauer, hvor hvert enkelt niveau bliver mere plant, og skråningen bliver mindre. Niveauforskelle i haven giver et spændende indtryk, og giver god mulighed for at anlægge bede og hyggekroge.

Opbygning af støttemur – vi har 25 års erfaring

Det er kompliceret at bygge en støttemur, fordi der er flere ting der skal tages højde for under opbygningen. Det er derfor en god ide, at få professionelle folk til at udføre arbejdet med selve opbygningen af støttemuren. Et dårligt udført gør-det-selv arbejde kan – i værste fald – føre til at muren skrider og falder sammen.

Det er vigtigt, at belastning og hældning er nøje beregnet, og der skal lægges et godt og solidt fundament af grus eller beton afhængig af højden på støttemuren. Det kan også være nødvendigt at lægge et dræn.

Hos anlægsgartnerfirmaet Anlæg & Pleje Odense har vi dygtige folk med stor erfaring indenfor opbygning af støttemure. Vi rådgiver naturligvis altid om valget af materialer, og sørger for at hele projektet bliver bygget professionelt.

Materialevalg – beton, granit eller natursten

Valget af materialer til din nye støttemur er absolut et spørgsmål om smag, stil og behov. Udvalget er enormt, så du kan bygge lige præcis den mur, der lige passer bedst ind i din have.

Hvis dit hus og din have f.eks. er af ældre karakter med et flot vildnæs, så kan natursten være et smukt valg til støttemuren. Er dit hus derimod nybygget med en mere stringent have og grønne plæner, kan en støttemur i beton sætte prikken over og fuldføre looket. Det er stort set kun din egen fantasi der sætter grænserne.

Få en god pris på støttemur i Odense eller et andet sted på Fyn

Vores mangeårige erfaring i branchen gør os til den helt rigtige samarbejdspartner, og vi arbejder både for private, erhvervslivet samt det offentlige. Vi står naturligvis til rådighed med inspiration og vejledning. Kontakt os på telefon 40 80 51 59 eller på vores mail.

Vi har udført opgaver på det meste af Fyn blandt andet i Odense, Svendborg, Nyborg, Middelfart, Assens og Kerteminde.